OVER JETLEGGED

Jetlegged is dè uit de hand gelopen crew-borrel waar iedereen stiekem op hoopt! Een feest voor Airline Crew van alle Nederlandse maatschappijen. Van Airline Crew, Voor Airline Crew! 

Jetlegged is al jaren een niet te missen begrip binnen de maatschappijen. Na een aantal zeer succesvolle edities bij onder andere Club NL, Jimmy Woo, Amstelhaven en De Republiek in Bloemendaal is het inmiddels een bekend fenomeen voor alle medewerkers.

Nadat de oprichters het tijd vonden voor een andere uitdaging, is het feest voort gedragen door Klaas Hilverda (beter bekend als DJ Santito). Na de Covid-pandemie heeft hij, samen met een inmiddels uitgebreid team met Miel Brandt en Tyrone Bloem, het feest naar een volgend level gebracht; Jetlegged 2.0! 

Met een uiterst succesvolle uitverkochte eerste editie van het nieuwe feest bij Strandzuid in Amsterdam, is een mooie basis gezet voor iets wat momenteel doorgroeit naar een van de grootste Airline Events van Nederland. Team Jetlegged zit niet stil, want inmiddels staan er alweer een aantal volgende edities op de planning…

Blijf op de hoogte van dit fantastische nieuwe fenomeen via de Socials en deze website.

Hopelijk zien we jullie snel op een van onze feesten!

Met lieve feestelijke groet,

Team Jetlegged